Vlakdiktemeting

Vlaktediktemeting

Bij Van Baars Expert pleziervaartuigen zijn wij onder meer inzetbaar voor het doen van een vlakdiktemeting. Een vlakdiktemeting is een deelinspectie van een specifiek onderdeel van de aankoop- of verkoopkeuring. Tijdens een vlakdiktemeting wordt met ultrasone meetinstrumenten de materiaaldikte vastgesteld. Tijdens de vlakdiktemeting wordt de romp van het schip op een representatief aantal punten gemeten. Het gehele onderwaterschip wordt zo nauwkeurig tijdens een vlakdiktemeting door de deskundigen van Van Baars beoordeeld. Deze uitkomsten worden uiteindelijk meegenomen in de eindrapportage.

Voor circa twintig metingen tijdens een vlakdiktemeting betaalt u een bedrag van 300 euro. Daarmee bent u door onze jarenlange ervaring op het gebied van plezierjachten gegarandeerd in het bezit van een kwalitatief goede en onafhankelijke keuring middels een vlakdiktemeting. Wij kunnen u overal waar u een inspectie wenst voor uw vaartuig van dienst zijn. Daarbij is het wel belangrijk dat tijdens de vlakdiktemeting het schip toegankelijk is vanaf de wal en ontdaan is van aangroei.

Wij zijn u graag van dienst bij de keuring of taxatie van uw vaartuig. Voor vragen kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET