Wilt u graag een recensie achterlaten? Klik dan hier.

_______________________________________________________

We have retained the services of Boj van Baars to conduct a pre purchase survey of a Van der Heijden 1500 deluxe. He came highly recommend by my brother-in-law who also retained Boj to conduct a similar survey on his Van der Heijden 1700. Boj was very organized from the first quote to the post survey communication. The survey was done with attention to details, there was not a single place on the boat that was escaped his attention. He took numerous measurements; from plate thickness, shaft clearness, to engine generators and battery performance. These measurements were done before the boat was in the water, dock side and while underway drying the sea trials. His reports included a wealth of photos with specific relevant advice on how to address outstanding issues. Overall, we are extremely pleased with his work and there in no doubt that we will recommend him to our friends and also invite him to inspect our next boat if we decided to buy a new one.

Doron Zilbershtein and Monique Hurkmans

_______________________________________________________

Na lang zoeken hadden we eindelijk een mooie 40 voeter ontdekt. Op aanraden van de makelaar hebben we een aankoopinspectie laten uitvoeren door de heer B. van Baars. ondanks de in eerste instantie smetteloze staat van de boot zijn er toch een aantal gebreken naar boven gekomen die ons duur hadden kunnen komen staan. Een zeer degelijke keuring met aandacht voor detail. de schriftelijke rapportage was duidelijk en snel geleverd. We hebben de samenwerking met de heer van baars als zeer prettig ervaren.

B. Pietersen

_______________________________________________________

Geachte heer Baars,
Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor de plezierige samenwerking en uw grondige kennis en oog voor detail. Ik heb niet de indruk dat u iets heeft overgeslagen. Ik vond het zeer leerzaam om bij de keuring aanwezig te zijn geweest en waardeerde zeer uw duidelijke uitleg over de verschillende door uw geconstateerde gebreken. Ook ben ik zeer tevreden over de snelheid van het verwerken van de rapportage en het versturen van zowel de digitale versie als de hardcopy van het rapport.
Tevens ben ik enorm blij met uw duidelijk en gedetailleerde rapportage. Het heeft mij een goed beeld gegeven van alle constructieve reparatie kosten en veel tijd en teleurstelling bespaard.
In eerste instantie dacht ik dat ik met uw rapport een goede onderhandelingspositie had om met de verkoper tot overeenstemming te komen. Gelet op de hoeveelheid geconstateerde gebreken heb ik toch van de verdere aankoop afgezien.
Ik ga verder op zoek naar een ander zeiljacht en zal u graag weer willen inschakelen voor een volgende aankoopkeuring.
Nogmaals bedankt,
Met vriendelijke groet,
René

René van der Tas

_______________________________________________________

Na een lange zoektocht hadden wij een leuke bakdeler gevonden. Visueel leek de bakdekker in orde. Toch hebben we (gelukkig) besloten om expertpleziervaart in te schakelen voor een onafhankelijke keuring. Buiten het feit dat de heer Van Baars de situatie tussen koper/verkoper goed aanvoelde, waren wij zeer tevreden over zijn technische kennis.
Na een korte introductie zijn wij gezamenlijk door het schip gegaan en werd vakkundig en technisch uitgelegd wat er technisch niet in orde was en wat wel. Aangezien de verkoper zijn hart en ziel in de boot had zitten was het fijn dat de heer Baars hier zeer respectvol mee omging.
Nadat duidelijk werd dat het schip voor ons te veel onderhoud de komende jaren met zich mee brengt, hebben we besloten om niet tot koop over te gaan. Erg jammer, maar achteraf heeft dit een hoop kosten en kopzorgen bespaard met dank aan de technisch kennis en onafhankelijkheid van Expertpleizervaart.
Bij een volgende koop, schakelen wij zeker de heer Baars weer in!

Floris

_______________________________________________________

Na een lange zoektocht hadden we een mooie dufour 50' gevonden.
Deze is door de heer van Baars geïnspecteerd op gebreken. Een aantal kleine opmerkingen zijn gemaakt betreffende het toekomstige onderhoud verder was de boot in top conditie. Een fijn gevoel als je weet dat ook een deskundige vaststelt dat de boot in goede staat is. De prettige samenwerking en bijzonder goede uitleg heeft ons veel geholpen voor niet alleen de uitleg over de boot maar ook het onderhoud voor de toekomst.

Zeer goed bevallen en aan te bevelen als schepen expert !!!

J. Medendorp

_______________________________________________________