Wilt u uw pleziervaartuig laten taxeren door een onafhankelijke en deskundige expert? Bij van Baars Expert Pleziervaartuigen kunnen wij een scheepstaxatie (waardebepaling) voor u uitvoeren en tevens kan op verzoek een keuringsrapport bijgevoegd worden. Als jachtexpert zijn wij al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van scheepstaxatie en nog veel meer. Te denken valt aan onder meer het opstellen van aankoopkeuringen, schade inspecties en opleverkeuringen. Voor het verzekeren en/of financieren van uw plezierjacht is een scheepstaxatie van groot belang. De kredietverstrekker zal altijd naar een onafhankelijk scheepstaxatie rapport vragen. Daarbij is een scheepstaxatie ook voor u persoonlijk belangrijk om te weten hoeveel uw pleziervaartuig waard is. Zo komt u na een scheepstaxatie niet voor verrassingen te staan en kunt u een weloverwogen keuze maken bij de eventuele aankoop van een pleziervaartuig.

Bij Van Baars kunt u terecht voor een kwalitatief goede taxatie tegen een voordelige prijs. Voor een scheepstaxatie hanteren wij een vanaf prijs van 275 euro. Kijk op onze website voor een tarievenoverzicht.

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen voor een scheepstaxatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.