Op het gebied van motor- en zeilboten is Van Baars een scheepsexpert. Wij mogen ons met recht een scheepsexpert noemen door onze jarenlange ervaring in de watersport en scheepvaart. Bij ons kunt u ondermeer terecht voor het uitvoeren van aankoopkeuringen middels een vakkundige rapportage, het opstellen van een taxatierapport, schade-inspecties, opleverkeuringen en contra-expertise . Wij kunnen u als onafhankelijke scheepsexpert een objectieve inspectie en/of taxatie aanbieden. Zo bent u er zeker van dat u met een kwalitatief goede keuring of taxatie van de scheepsexpert altijd voor het juiste heeft gekozen en niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. De aanschaf van een motor- of zeilboot is immers een emotionele aankoop die eigenlijk pas zou mogen plaatsvinden na een objectieve keuring en/of taxatie van een scheepsexpert.

Als scheepsexpert kan Van Baars Expert Pleziervaartuigen u door heel Europa en daarbuiten van dienst zijn. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten en een tarievenlijst. Tevens kunt u voor vragen, opmerkingen of aanvragen van onze diensten contact opnemen met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl. Wij zijn u als scheepsexpert graag van dienst bij de aanschaf van uw pleziervaartuig en verlenen daarvoor graag alle service.

Voor meer informatie over onze service en diensten kijkt u op onze website. Neem voor een vrijblijvende offerte of vragen/opmerkingen contact op met pleziervaart expert Van Baars via tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.