Jachttaxatie (zowel motorjachten als zeiljachten)

Jachttaxatie (zowel motorjachten als zeiljachten)

Als specialist op het gebied van jachttaxatie en keuringen van zeiljachten en motorjachten is Van Baars de ultieme partner voor de jachttaxatie van uw vaartuig. Het is belangrijk over de exacte waarde van uw jacht te beschikken met betrekking tot het financieren of verzekeren van uw plezierjacht. Met een jachttaxatie van Van Baars is dit mogelijk. Achteraf wilt u er natuurlijk niet achterkomen dat u uw boot hebt over- of onderverzekerd. Samen met u stellen wij middels een jachttaxatie een onafhankelijk en deskundig taxatierapport op die u kunt overhandigen aan de krediet verstrekker. Hierin staat onder meer de executiewaarden en de dagwaarde uw vaartuig vermeldt. Op verzoek kan tevens bij het keuringsrapport een jachttaxatie worden toegevoegd.

U kunt rekenen op een kwalitatief vakkundige jachttaxatie door de jarenlange ervaring van Van Baars, zijn inzicht en onpartijdige opstelling. Daarbij bieden wij een jachttaxatie tegen de beste prijs op maat, voor een bedrag vanaf slechts 275 euro. Wij bieden, naast jachttaxaties, ook schadetaxaties. Als u onverhoopt schade krijgt kunnen wij deze voor u op korte termijn taxeren en advies te brengen.

Voor de mogelijkheden van een taxatie bij Van Baars kunt u terecht op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET