Van Baars is een ervaren jachtexpert. Bij ons bent u aan het goede adres voor alles op het gebied van keuringen en taxaties van uw pleziervaartuig. Als jachtexpert is Van Baars al meer dan vijftien jaar actief en wij mogen dan oprecht van enige ervaring spreken. Bij ons als jachtexpert kunt u onder meer terecht voor aankoopkeuringen, deelexpertise, taxaties, schade inspecties, oplever keuringen, acceptatiekeuringen van uw motor- of zeiljacht en nog veel meer.

Het doel van onze diensten als jachtexpert is ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en zekerheid heeft over het door u aangeschafte zeil- of motorjacht. Van Baars jachtexpert geeft door middel van een vakkundige rapportage of taxatierapport een onafhankelijk en objectief oordeel over uw pleziervaartuig.

Wij zijn als jachtexpert werkzaam door heel Nederland en daarbuiten. Op onze website kunt u terecht voor specifieke informatie over onze diensten als jachtexpert. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen of meer heeft u specifieke vragen voor onze deskundigen? Neem dan contact op met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.