Huiddiktemeting

Huiddiktemeting

Bij de keuring van een pleziervaartuig behoort een huiddiktemeting ook tot één van de belangrijke keuringsaspecten. Bij jachtexpert Van Baars kunt u een huiddiktemeting voor uw vaartuig met een stalen of aluminium romp laten uitvoeren. Tijdens een huiddiktemeting wordt het onderschip van uw pleziervaartuig afgeklopt om eventueel zwakke plekken op te sporen. Vervolgens wordt door middel van een ultrasone meettechniek de dikte van de romp van het schip bepaald en steekproefsgewijs op een aantal punten een huiddiktemeting gedaan. Zo bent u er altijd van verzekerd dat zwakke plekken op de scheepsromp, die eventueel verborgen zijn onder het verfwerk, altijd worden opgespoord.

Van Baars is al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van pleziervaartuigen. Zo voeren wij naast diverse metingen op deelexpertises ook diverse keuringen en taxaties uit. De huiddiktemeting bestaat uit een inspectie van een specifiek onderdeel van een aan-/verkoopkeuring. Naast een huiddiktemeting kunt u onder meer bij ons terecht voor vochtmetingen, osmose onderzoek, diktemetingen en inspecties van technische installaties. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goede en onafhankelijke huiddiktemeting tegen een voordelige prijs.

Voor meer informatie over onze service en diensten kijkt u op onze website. Hier kunt u tevens ons tarievenoverzicht terugvinden.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET