Aankoopkeuring jachten

Aankoopkeuring zeiljachten en motorjachten

Een aankoopkeuring jachten geeft u een helder en kritisch beeld over de eventuele aanschaf van uw droomvaartuig. Liefde maakt in veel gevallen blind als u uw droomvaartuig eenmaal gevonden hebt. Een aankoopkeuring jachten kan dan zeer belangrijk zijn om tot een vakkundig en onafhankelijk advies te komen.

Van Baars is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd op het gebied van scheepvaart en watersport en voert naast de aankoopkeuring jachten nog andere keuringen en taxaties uit. Bij de aankoop van een pleziervaartuig heeft de koper de plicht tot onderzoek. Samen met u inspecteren wij tijdens een aankoopkeuring jachten de boot op alle onderdelen en komen tot een vakkundige reportage. Zo bent u na een aankoopkeuring jachten ervan verzekerd dat het op kwalitatieve aspect u in elk geval goed zit.

Van Baars is door heel Nederland en ver daar buiten inzetbaar. In Noord- Holland en Friesland rekenen wij beperkte reiskosten voor een aankoopkeuring jachten. Op onze website vindt u meer over onze tarieven en keuringen en taxaties die wij uitvoeren. Wij bieden de beste aankoopkeuring jachten tegen de voordeligste prijs. Voor vragen, aanvragen of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met ons via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET