Aankoopkeuring boten

Aankoopkeuring boten

Bij de aanschaf van een pleziervaartuig is een aankoopkeuring voor boten zeer handig vanwege de onafhankelijke en kritische blik. Een deskundige ziet ook wat er bijvoorbeeld onder dat laagje verf zit. Van Baars is al jarenlang gespecialiseerd in taxaties en keuringen op het gebied van pleziervaartuigen. De aankoopkeuring voor zeilboten of motorboten voorkomt problemen na de koop en zorgt ervoor dat u na de aanschaf onbezorgd van uw pleziervaartuig kunt gaan genieten.

Van Baars bezit alle kwaliteiten om een kwalitatief goede aankoopkeuring boten uit te voeren. Wij hebben ervaring, inzicht en bezitten een onpartijdige opstelling. Samen met u inspecteren wij de zeil- of motorboot op alle onderdelen en komen tot een onafhankelijk advies opgesteld in een vakkundige reportage. Zo hoeft u na een aankoopkeuring boten geen twijfel meer te hebben over de beslissing voor de aanschaf van uw droomvaartuig. Naast een aankoopkeuring voor zeilboten en motorboten voert Van Baars onder meer schade inspecties, oplever- en acceptatiekeuringen en taxaties uit. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs tegen de beste kwaliteit.

Door heel Nederland maar ook ver daar buiten voeren wij een aankoopkeuring boten uit. Voor meer informatie neemt u contact op met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET