Zeilboot keuren - keuring - kopen

Zeilboot keuren - keuring - kopen

Bent u van plan uw zeilboot te verkopen of bent u voornemens een zeilboot te kopen? Voor een zeilboot keuren bent u dan bij van Baars Expert Pleziervaartuigen aan het juiste adres.

Wij kunnen uw zeilboot keuren op een professionele wijze en zijn zowel EMCI gecertificeerd als ook Nivre register expert. Een verkoper van een pleziervaartuig heeft een mededelingsplicht voor verborgen gebreken en een koper heeft een onderzoek plicht. Wij onderzoeken voor u de technische staat, of er eventueel verborgen gebreken zijn, (aankomend)onderhoud  en de noodzakelijke documenten van de zeilboot en maken daar een vakkundige rapportage van. 

Zo bent u als klant van ons, bij het zeilboot keuren altijd verzekerd van een vakkundig en betrouwbaar expert. Laat uw zeilboot keuren voor u een boot daadwerkelijk koopt. In veel gevallen zult u veel geld besparen doordat u door de zeilbootkeuring goed op de hoogte wordt gebracht van het aankomend onderhoud.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET