Scheepstaxatie ( taxatie van zowel zeilboten als motorboten)

Scheepstaxatie ( taxatie van zowel zeilboten als motorboten)

U wilt uw pleziervaartuig laten taxeren door een deskundige en onafhankelijk expert? Bij van Baars Expert Pleziervaartuigen kunnen wij een scheepstaxatie (waardebepaling) voor u uitvoeren en tevens kan op verzoek een keuringsrapport bijgevoegd worden. Wij zijn al meer dan vijftien jaar als jachtexpert actief op het gebied van scheepstaxatie en nog veel meer. Te denken valt aan onder meer het opstellen van aankoopkeuringen, opleverkeuringen en schadeinspecties. Voor het verzekeren en/of financieren van uw plezierjacht is een scheepstaxatie van groot belang. De kredietverstrekker zal altijd naar een onafhankelijk scheepstaxatie rapport vragen. Een scheepstaxatie is daarbij ook voor u persoonlijk belangrijk om te weten te komen hoeveel uw pleziervaartuig waard is. Zo komt u na een scheepstaxatie niet voor verrassingen te staan en kunt u een weloverwogen keuze maken bij de eventuele aankoop van een pleziervaartuig.

Voor een kwalitatief goede taxatie tegen een voordelige prijs kunt u bij Van Baars terecht. Voor een scheepstaxatie hanteren wij een vanaf prijs van 275 euro. Kijk op onze website voor een tarievenoverzicht.

Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen voor een scheepstaxatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET