Voor diverse scheepskeuringen op maat kunt u terecht bij Van Baars Expert pleziervaartuigen. Wij nemen het juridische en vakkundige aspect van de scheepskeuringen graag voor u uit handen en brengen een onafhankelijk en vakkundig advies uit. De scheepskeuringen worden gedaan door onze medewerkers wie al meer dan vijftien jaar evaring hebben in de scheepvaart en watersport branche.
Bij Van Baars heeft u op het gebied van scheepskeuringen de keuze uit aankoop- oplever- en acceptatiekeuringen. Tevens bieden wij ook deelexpertise scheepskeuringen bestaande uit een deelinspectie van een specifiek onderdeel van de aan-/verkoopkeuring. Al onze scheepskeuringen kennen specifieke kenmerken en keuringsaspecten. In alle gevallen worden tijdens de scheepskeuringen de boten op alle onderdelen nauwkeurig geïnspecteerd en brengen wij een vakkundige reportage uit van de keuring, zodat u verzekerd bent van een objectief oordeel en achteraf niet voor verassingen komt te staan. Voor de prijs van de scheepskeuringen hoeft u het niet te laten. De keuringen verdienen zich door de jaren gemakkelijk terug.

Voor een tarievenoverzicht en specifieke informatie over onze keuringen kijkt u op onze website. U kunt ook bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Neem dan contact op via email adres info@expertpleziervaart.nl.