Als pleziervaart expert zit Van Baars Expert pleziervaartuigen al meer dan vijftien jaar in het vak. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alles op het gebied van keuringen en/of taxaties voor uw pleziervaartuig. Als pleziervaart expert zijn wij door heel Nederland actief en daarbuiten. Een plezierjacht is een complex geheel van onderdelen en materialen daardoor is het belangrijk dat deze goed gekeurd of getaxeerd wordt door een onafhankelijke pleziervaart expert. Van Baars is er zo eentje.

U kunt bij ons als pleziervaart expert terecht voor onder meer aankoopkeuringen, deelexpertise, taxaties, schade inspecties, opleverkeuringen, acceptatiekeuringen en nog meer van uw zeil- of motorboot. Zo bent u altijd verzekerd dat u voor uw droomschip de juiste prijs heeft betaald en dat er achteraf geen achterstallig onderhoud naar voren komt. Buiten het emotionele aspect is een onafhankelijke, vakkundige en juridische blik door een pleziervaart expert immers ook erg van belang. Wij bieden als pleziervaart expert de beste service tegen een zeer voordelige prijs.

Voor meer informatie over onze service en diensten kijkt u op onze website. Neem voor een vrijblijvende offerte of vragen/opmerkingen contact op met pleziervaart expert Van Baars via tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.