Als specialist op het gebied van jachttaxatie en keuringen van motorjachten en zeiljachten is Van Baars de ultieme partner voor de jachttaxatie van uw vaartuig. Met betrekking tot het verzekeren of financieren van uw plezierjacht is het belangrijk over de exacte waarde van uw jacht te beschikken. Dit is mogelijk met een jachttaxatie van Van Baars. U wilt er achteraf natuurlijk niet achterkomen dat u uw boot hebt onder- of oververzekerd. Wij stellen samen met u middels een jachttaxatie een onafhankelijk en deskundig taxatierapport op die u kunt overhandigen aan de krediet verstrekker. Hierin staan onder meer de dagwaarde en de executiewaarden van uw vaartuig vermeldt. Tevens kan een jachttaxatie op verzoek bij het keuringsrapport gevoegd worden.

Door de jarenlange ervaring van Van Baars, het inzicht en onpartijdige opstelling kunt u rekenen op een kwalitatief vakkundige jachttaxatie. Daarbij bieden wij een jachttaxatie tegen de beste prijs op maat voor een bedrag vanaf slechts 275 euro. Naast een jachttaxatie bieden wij ook een schadetaxatie om op korte termijn na het onverhoopt krijgen van schade deze voor u te taxeren en advies uit te brengen.

Voor de mogelijkheden van een taxatie bij Van Baars kunt u terecht op onze website of een vrijblijvende offerte aanvragen.