Bij Van Baars voeren wij onder meer diverse jachtkeuringen (zowel zeiljachten als motorjachten) uit voor mensen die een pleziervaartuig willen aanschaffen of voor bezitters van een pleziervaartuig. De jachtkeuringen worden door een ervaren en onafhankelijke pleziervaartuigen expert uitgevoerd. Onze vakkundige en onafhankelijke blik zorgt voor een nauwkeurig keuringsrapport waarbij u wee waar u aan toe bent. Zo komt u na het doen van een jachtkeuring achteraf niet voor de nodige verrassingen te staan. U kunt bij ons terecht voor jachtkeuringen op het gebied van aankoop-, acceptatie- en opleverkeuringen.

Om verzekeringsrissico&/jacht-keuringen-(zowel-zeiljachten-als-motorjachten)#39;s te inventariseren kunnen acceptatiekeuringen worden uitgevoerd. Tevens voert Van Baars inspecties uit voor een specifiek onderdeel van aankoop/verkoopkeuring. Een goed expert op het gebied van jachtkeuringn laat ich gemakkelijk terugverdienen. Voor de prijs van een jachtkeuring hoeft u het dus in elk geval niet te laten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen: Van Baars Expert Pleziervaartuigen via tel. +31(0)72-5094787 of (0)6-10631882 of via ons email adres info@expertpleziervaart.nl.