Bootkeuring (zowel voor motor- als zeilboten) Taxatie

Bootkeuring (zowel voor motor- als zeilboten) Taxatie

Heeft u behoefte aan een bootkeuring van uw pleziervaartuig? U kunt bij Van Baars pleziervaartuigen terecht  voor een motor- of zeilbootkeuring op maat. Wij nemen het vakkundige en juridische aspect van een bootkeuring graag van u over. Onze specialisten van Van Baars hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het afnemen van een bootkeuring en taxaties bij pleziervaartuigen. Zo bent U bij ons verzekerd van een vakkundig, onafhankelijk kwaliteitsadvies.

Voor een bootkeuring in diverse varianten kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij onder meer acceptatiekeuringen tbv de verzekringen, opleverkeuringen en aankoopkeuringen en kunt u bij ons terecht voor een deelinspectie van een specifiek onderdeel van uw aan-/verkoopkeuring. Bij Van Baars kent iedere bootkeuring specifieke kenmerken en keuringsaspecten. In alle gevallen brengen wij een vakkundig en nauwkeurig keuringsrapport uit. Zo komt u na het doen van een bootkeuring achteraf niet onverwacht voor problemen en hoge kosten te staan. Bij een opleverkeuring worden tijdens de bootkeuring alle opleverpunten uitvoerig gerapporteerd en gemeld aan de werf. Acceptatiekeuringen kunnen worden uitgevoerd om het verzekeringsrisico te inventariseren.

Voor een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van een keuring neemt u contact op met Van Baars Expert pleziervaartuigen via tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET