Heeft u behoefte aan een bootkeuring van uw pleziervaartuig? Bij Van Baars Expert pleziervaartuigen kunt u terecht voor een motor- of zeilbootkeuring op maat. Wij nemen het juridische en vakkundige aspect van een bootkeuring graag van u over. Onze specialisten van Van Baars hebben een jarenlange ervaring op het gebied van taxaties en het afnemen van een bootkeuring bij pleziervaartuigen. U bent bij ons dus verzekerd van een kwalitatief, vakkundig en onafhankelijk advies.

U kunt bij ons terecht voor een bootkeuring in diverse varianten. Zo bieden wij onder meer aankoop- oplever- en acceptatiekeuringen en kunt u bij ons terecht voor een deelinspectie van een specifiek onderdeel van uw aan-/verkoopkeuring. Iedere bootkeuring kent bij Van Baars specifieke kenmerken en keuringsaspecten. In alle gevallen brengen wij een nauwkeurig en vakkundig keuringsrapport uit. Zo komt u na het doen van een bootkeuring achteraf niet voor problemen en hoge kosten te staan. Bij een opleverkeuring worden tijdens de bootkeuring alle opleverpunten uitvoerig gerapporteerd en gemeld aan de werf. Acceptatiekeuringen kunnen worden uitgevoerd om het verzekeringsrisico te inventariseren.

Voor een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van een keuring neemt u contact op met Van Baars Expert pleziervaartuigen via tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.