Een helder en kritisch beeld over uw eventuele aan te schaffen droomvaartuig is onontbeerlijk. Laat daarom eerst een aankoopkeuring zeiljacht of motorjacht uitvoeren door vakkundig en onafhankelijk expert Van Baars. Liefde maakt in veel gevallen blind als u uw droomvaartuig eenmaal gevonden hebt. Een aankoopkeuring voor zowel zeiljachten als motorjachten geeft u een onafhankelijk en vakkundig advies.

Van Baars is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd op het gebied van scheepvaart en watersport en voert naast de aankoopkeuring jachten nog andere taxatie en keuringen uit. Bij de aankoop van een pleziervaartuig heeft de koper de plicht tot onderzoek. Samen met u inspecteren wij tijdens een aankoopkeuring jachten de boot op alle onderdelen en komen tot een vakkundige rapportage. Zo bent u na een aankoopkeuring jachten ervan verzekerd dat het op kwalitatieve aspect u in elk geval goed zit.

In heel Nederland en ver daar buiten is Van Baars inzetbaar. In Noord- Holland en Friesland rekenen wij beperkte reiskosten voor een aankoopkeuring jachten. Wij bieden de beste aankoopkeuring jachten tegen de voordeligste prijs. Op onze website vindt u meer over onze tarieven, keuringen en taxaties die wij uitvoeren. Voor vragen, aanvragen of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met ons via email adres info@expertpleziervaart.nl.