Een aankoopkeuring voor zeil- en motorboten is bij de aanschaf van een plezierjacht zeer handig vanwege de onafhankelijke en kritische blik van een onafhankelijke expert. Van Baars is al jarenlang gespecialiseerd in taxaties en keuringen op het gebied van pleziervaartuigen. Een deskundige ziet ook wat er bijvoorbeeld onder dat laagje verf zit. Een aankoopkeuring voor zeilboten of motorboten voorkomt problemen na de koop en zorgt ervoor dat u na de aanschaf van uw boot, u onbezorgd van uw pleziervaartuig kunt gaan genieten.

Van Baars bezit alle kwaliteiten om een kwalitatief goede aankoopkeuring boten uit te voeren. Wij hebben ervaring, inzicht en bezitten een onpartijdige opstelling. Samen met u inspecteren wij de zeil- of motorboot op alle onderdelen en komen tot een onafhankelijk advies opgesteld in een vakkundige reportage. Zo hoeft u na een aankoopkeuring boten geen twijfel meer te hebben over de beslissing voor de aanschaf van uw droomvaartuig. Naast een aankoopkeuring voor zeilboten en motorboten voert Van Baars onder meer schade inspecties, oplever- en acceptatiekeuringen en taxaties uit. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste prijs tegen de beste kwaliteit.

Wij voeren door heel Nederland, maar ook ver daar buiten, aankoopkeuring voor zeil- en motorboten uit. Voor meer informatie neemt u contact op met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.