Scheepsexpert

Scheepsexpert 

Van Baars is een scheepsexpert op het gebied van motor- en zeilboten. Door onze jarenlange ervaring in de watersport en scheepvaart mogen wij ons met recht een scheepsexpert noemen. U kunt ondermeer bij ons terecht voor het uitvoeren van aankoopkeuringen middels een vakkundige rapportage, het opstellen van een taxatierapport, schade-inspecties, opleverkeuringen en contra-expertise . Als onafhankelijke scheepsexpert kunnen wij u een objectieve inspectie en/of taxatie aanbieden. Zo bent u er zeker van dat u met een kwalitatief goede keuring of taxatie van de scheepsexpert altijd voor het juiste heeft gekozen en niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. De aanschaf van een motor- of zeilboot is immers een emotionele aankoop die eigenlijk pas zou mogen plaatsvinden na een objectieve keuring en/of taxatie van een scheepsexpert.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen kan u als scheepsexpert door heel Europa en daarbuiten van dienst zijn. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten en een tarievenlijst. Tevens kunt u voor vragen, opmerkingen of aanvragen van onze diensten contact opnemen met tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl. Wij zijn u als scheepsexpert graag van dienst bij de aanschaf van uw pleziervaartuig en verlenen daarvoor graag alle service.

Voor meer informatie over onze service en diensten kijkt u op onze website. Neem voor een vrijblijvende offerte of vragen/opmerkingen contact op met pleziervaart expert Van Baars via tel. +31(0)72 – 5094787/+31(0)6 – 10631882 of via email adres info@expertpleziervaart.nl.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET