Motorboot keuren - keuring - kopen

Motorboot keuren - keuring - kopen

Bent u van plan een motorboot te kopen? Laat dan eerst de motorboot keuren. In Nederland zijn veel jachten en boten te koop maar u wilt vast weten hoe het zit met de technische staat, onderhoud, of er eventueel verborgen gebreken zijn en de noodzakelijke documenten van de boot. Een koper van een pleziervaartuig heeft een mededelingsplicht voor verborgen gebreken. Een koper daar en tegen heeft een onderzoek plicht. Voorkom problemen en laat van Baars expert pleziervaartuigen doormiddel van een vakkundige rapportage, een onafhankelijk en objectief oordeel geven. Wij helpen u graag bij de aanschaf van uw motorboot. Zowel in Nederland als daarbuiten zijn wij u graag van dienst. Wij keuren uw motorboot op professionele wijze en zijn zowel EMCI gecertificeerd als ook Nivre register expert.

Een motorboot keuring is van belang om zeker te zijn dat u geen kat in de zak koopt. Als expert Pleziervaartuigen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn om de motortboot keuring voor u te verzorgen.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen toegedreden tot HISWA vereniging
Het is zover, wij zijn HISWA-lid!  Wij zijn erg blij met de toelating en kunnen hierdoor onze dienstverlening verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de collega’s en ook de Hiswa zelf zal hier zeker aan bijdragen! lees verder
Weer meer regeldruk?!
lees verder

lees verder
Website door Buro TARGET